Kniha, co zaujala

Diskuse o zajímavých knihách

Re: Kniha, co zaujala

Příspěvekod Rebecca Farah Altamirano » sob úno 27, 2010 12:33 am

Tak hlásím, že jsem dočetla Obsidiánového motýla a jako vždy, spokojenost veliká a to i přes to, že Jean-Claude tam v podstatě nebyl. Ale u tohodle dílu jsem si říkala, že každá knížka mě naprosto ohromí a to tím, co je Hamiltonka schopná vymyslet za hrůznosti. U každýho dílu jsem si říkala "Do hajzlu, to je strašný, nic horšího už vymyslet nemůže" a ono prd, u dalšího si říkám totéž. Ale po Motýlovi...nemyslím, že by to ještě něco mohlo trumfnout. A jestli jo...no jsem zvědavá co to bude. :s12:
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis.

Nejbolestnější je vedle někoho sedět, jen tak se ho letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích, ale vědět, že ho nikdy nemůžeme mít...
Rebecca Farah Altamirano
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Syriana » sob bře 06, 2010 10:22 pm

Tak jsem přes víkend dočetla knihu o skupině Mötley Cruë a musím říct, že to je prostě maso. Hoodně to na mě zapůsobilo, prostě ani nevím co tu mám psát, protože jsem toho plná. Nikki áách, no co říct, teď zháním ještě jeho Heroinové deníky. Když jsem četla pasáž o tom, jak Vinceovi umírala dcera plakala jsem. Když jsem četla jak Pamela nechala zavřít Tommyho, říkala jsem si že je to pěkná děvka. Líto mi bylo Micka, který si nechal vždycky sr.. na hlavu. Stažné mám asi všechna cd, a malou učím pořádnému rock´n rollu.

Taky jsem dneska přečetla první díl Upířích deníků, a no jo, takové stmívání akorát o několik let dříve napsané, ale kdybyste někdo měl jako ebook, tak mi to pošlite na maila, přečtu to všechno už z principu, že jsem to číst začala.

U Obsidiánového motýla jsem u 12 kapitoly, a jsem pěkně napnutá, dneska v noci si s tím zalezu do pelíšku a budu číííst.

tak to jsem se ale rozepsala, no nic aspon vidíte, že se nenudím :s26:
Kráčeli pak tmou, opřeni jeden o druhého, a tiše plakali láskou.
Romain Rolland /Petr a Lucie/
Syriana
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Eillen » ned bře 07, 2010 8:36 am

Tak ty Upíří deníky by mi taky zajímali, takže se též hlásím a stoupám si do fronty. Kdyby měl někdo ten e-book, tak můj mail je vždy v pozoru :D
Nemysli.
Když myslíš, tak nemluv.
Když mluvíš, tak nepiš.
Když píšeš, tak nepodepiš.
Když podepíšeš, tak se pak nediv!
Werich
Eillen
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Rebecca Farah Altamirano » ned bře 07, 2010 11:37 am

Syr, moje pocity byly dost podobné:) Nikki je k sežrání - mimochodem ten avatárek je Mňam! :s18: :s17: A Heroinový deníky jsou taky pěkně brutální...btw. soundtrack k nim máš taky staženej? Nj Pamela je děvka nic jinýho a Tommy je taky kus pěknýho chlapa:) Nejvíc mě sere, že jsem se loni nedostala na ten jejich koncert, co měli v Praze, ale holt 990,- na lístek jsem fakt neměla :s8:

Nejbolestnější je vedle někoho sedět, jen tak se ho letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích, ale vědět, že ho nikdy nemůžeme mít...
Rebecca Farah Altamirano
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Syriana » ned bře 07, 2010 4:07 pm

Beccy soundtrack právě sosám, na youtubu sem schlemstla pár písniček a prostě ho musím mít. Jj, avatárek muhehe, už ho mám i na icq btw mám nové 569 250 830. Joo Tommy, je taky k nakousnutí, prostě terror twins :s13:
Joo koncertík, to je škoda, ale těch peněz to je dost. A ted mi psal kámoš že pro mě bude mít nějaký dývko o nich, tak se těším. Jo a mimochodem, tu fotku jak je tam Nikki a drží si ehm, nádobíčko mnami mnami
Syriana
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Rebecca Farah Altamirano » ned kvě 02, 2010 6:06 pm

Pozor pozor, na vědomost se dává, že zlatíčko Syrianka stáhla přeložený 10. díl Anity - Narcis v řetězech! zde je odkaz, ale zůstává tam jen 25 dní, tak rychle rychle :s4: :s17: http://leteckaposta.cz/108429730
A tady ještě jedna povídečka...pravděpodobně jedna z úplně prvních o Anitě... http://leteckaposta.cz/926474048

Takže závisláci...Enjoy :s56: :s4:

Rebecca Farah Altamirano
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Syriana » ned kvě 09, 2010 10:06 pm

Mé drahé zavislice na Anitě, tak jsem si početla Narcisa a musím říct že je to mazec, v tom nejlepším slova smyslu, ale nebudu vám to prozrazovat. A abyste věděli že i já jsem závislice, tak jsem vám našla překlad komiksu Provinilých slastí. Ještě není ale dokončení, ale kdybyste chtěli vidět třeba kresleného J-C, nebo třeba Aubreyho, tak to najdete tadyk
http://anitablakebooks.webnode.cz/komik ... sti-vol-1/
Syriana
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod memory » pon kvě 24, 2010 2:30 pm

Syr: Dobrééé :s1: ....ale J-C sa mi na LoSe páči viac

Mimochodom, v druhej knihe sa upíry nevyskytujú, však? Teraz jaksi nemám čas na beletriu, ale už sa teším, ako to celé strávim cez prázdniny. Predpokladám, že prvé dva týždne sa nepohnem od PC :s2:

Becca: Ešte raz dik za Anitu.
memory
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod golux » pon kvě 24, 2010 5:46 pm

No, tohle je docela stravitelná forma... líbí se mi to :s31:
I am Golux. The only Golux in the world
golux
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Syriana » čtv čer 03, 2010 10:52 am

Blankytné hříchy
http://ulozto.cz/4965189/anita-blake-11 ... hrichy.doc
pěkné počteníčko :s26:
Syriana
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Manori » sob črc 10, 2010 7:43 pm

povídečky od Syr:

http://ulozto.cz/5276934/anita-blake-po ... -rtech.doc

http://ulozto.cz/5276549/anita-blake-0- ... i-prve.zip

no, jinak jsem konečně se dobrala k Motýlovi - no, humáč teda...o mrkajících očích budu mít noční můry...hurá na další díl:)
Nejkrásnější, co můžeme prožívat, je tajemno. To je základní pocit, který stojí u kolébky pravého umění. -Einstein-
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Předchozí

Zpět na Knihy