Sraz XVIII. HSS - Manori v Praze

Domlouvání srazů, vzpomínání na ně a velebení jich

Re: Sraz XVIII. HSS - Manori v Praze

Příspěvekod Manori » čtv čer 03, 2010 9:51 am

:s2:
ha, tak Styx ví, takže povede směr správné tučňáčí korýtko... :s2:

mollyz: jasně, já taky ještě nevím, jak a co...jak proletím u státnic, tak na příjmačkách nemám co dělat, že.. :s12: ale tak přijet přijedu...si když tak vylepšit náladu...
Nejkrásnější, co můžeme prožívat, je tajemno. To je základní pocit, který stojí u kolébky pravého umění. -Einstein-
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Rebecca Farah Altamirano » čtv čer 03, 2010 4:43 pm

Styx: já mám na mysli ty Tučňáky, kde byl ten původně "malý, soukromý" sraz s Darkness... :s12: Máš na mysli ty samé? :s1:
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis.

Nejbolestnější je vedle někoho sedět, jen tak se ho letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích, ale vědět, že ho nikdy nemůžeme mít...
Rebecca Farah Altamirano
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Re: Sraz XVII. HSS

Příspěvekod Margarit » čtv čer 03, 2010 6:06 pm

Manori píše:budeme, Meg..budeme...to se musi zaridit...ubytko někde..bud zas nekde na koleji...nabidli mi nejake zlevněne v ramci prijmacek, tak te musim protahnout jako rodinneho prislusnika pripadne :s2:

Áha:)) Já to tu nějak jen přelítla a myslela jsem, že některá z holek něco nabídla..škoda, že bysme si to nemohly prodloužit..jako když budem někde na koleji..tak ještě mám status studenta, tak snad by to nebylo zas až tak...jj, jinak jsem jasná sestřenice a taky dělám přijímačky :s2: :s3:
„Život je to, co děláme, zatímco čekáme než umřeme.“ Řek Zorba
Margarit
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Manori » čtv čer 03, 2010 6:35 pm

Meg: taky mě to napadlo, že bychom zůstaly do 18. takže bychom ze srazu nemusely tak hnááát...jestli to na 2 noci pude...tak oni nabizej misto pro toho, kdo ty prijmačky dělá, plus "rodinny doprovod" :s2: takže si jasná sestřenka... :s2: když by 2 noci nedali, tak holt to zkusíme jinde, není boha, aby se někde v Praze nenašlo volné lužko (a nebyl to Hilton:D )
Nejkrásnější, co můžeme prožívat, je tajemno. To je základní pocit, který stojí u kolébky pravého umění. -Einstein-
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod golux » čtv čer 03, 2010 7:28 pm

U nás by to přinejhorším šlo. Ale další den je normálně všední a první z nás vstává ve třičtvrtě na 5 a další v půl 6... a byt je malej, takže každej o každým ví... :s11: Ale na 17. jsem si už vzala dovolenou :s3:
I am Golux. The only Golux in the world
golux
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Margarit » pát čer 04, 2010 2:27 pm

Man: Tak to je jasná věc:)) Prostě jim nějak vysvětlíme, že k nám za Ural se jede stráááášně dlouho a uděláme psí očka :s4: A pokud opravdu nutně nevalíš dom, tak jsem pro..si uděláme malou dovču:) nezapomeň, že začíná aspoň chvilkový odpočinek;)..a třeba tam seženem sponzora na ten Hilton:)) si říkám, že část kolejí by měla být vypovězená, protože je zkouškový, takže by to pro ně neměl být problém..

golux: Super, moc se těšíííím! :s56: To je v pohodě, my si poradíme..vždycky jsme si poradily..:s3:
„Život je to, co děláme, zatímco čekáme než umřeme.“ Řek Zorba
Margarit
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Styx » pát čer 04, 2010 7:13 pm

Rebecca Farah Altamirano píše:Styx: já mám na mysli ty Tučňáky, kde byl ten původně "malý, soukromý" sraz s Darkness... Máš na mysli ty samé?

Proč mají dvě hospody v Praze, ještě na Smíchově a dokonce jen kousek od sebe stejné jméno? Vysvětlí mi to někdo? :s20:
Becco, z té hospody, kde Darkness tak hlasitě vyprávěla svůj vtip, kde yohannka zavraždila vlaštovku a kde si D.J nasadil masku smrtijeda, tak z TÉ HOSPODY nás právě teď naposled vyrazili. Tak jsme šli do té druhé tučňácké hned naproti metru u Anděla, říká se jí Blázinec. Se picnu normálně, jestli to ani teď nebude k pochopení :s2:
Já už mám taky nahlášenou dovolenou na toho 17.
Člověk je pouhé zvíře, někdy lepší, mnohem častěji však horší než ta, co kráčejí po čtyřech, tvor, jenž se díky duchovnímu a intelektuálnímu vývoji stal nejzkaženějším zvířetem na zemi.
(sedmé přikázání satanského devatera).
Styx
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Rebecca Farah Altamirano » pát čer 04, 2010 7:23 pm

Fakt jo? Tak to mě štve, jsem se těšila, že si tam zas dám ten výbornej steak :s14: No a stejně se myslím jmenujou proto, že patřej jednomu člověku, nebo tak něco :s3:

Nejbolestnější je vedle někoho sedět, jen tak se ho letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích, ale vědět, že ho nikdy nemůžeme mít...
Rebecca Farah Altamirano
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod D.J. » ned čer 06, 2010 10:47 am

Rád bych poněkud poopravil Styx, nevyrazili nás doslova, akorát jaksi nikde nemají provozní dobu a my přišli moc brzo. Takže než abychom někde trčeli půl hodiny, odebrali jsme se ke konkurenci. Nevidím, Beccy, jediný důvod, proč bychom nemohli jít zase tam, pokud budeme chtít, takže si ten steak klidně můžeš dát. :s26:
Že znásilňuji předlohu?
Ano, znásilňuji. Ale dělám jí krásné děti!
D.J.
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Farah Altamirano » ned čer 06, 2010 1:02 pm

D.J. tak to je potom báááječný :s4: :s18: :s17:

Rebecca Farah Altamirano
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Styx » ned čer 06, 2010 4:32 pm

Hra se slovíčky? :s1:
Oki, tak nevyrazili, ale... vypoklonkovali? Lepčí? :s3:
Člověk je pouhé zvíře, někdy lepší, mnohem častěji však horší než ta, co kráčejí po čtyřech, tvor, jenž se díky duchovnímu a intelektuálnímu vývoji stal nejzkaženějším zvířetem na zemi.
Styx
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod D.J. » pon čer 07, 2010 6:21 am

A co bys, Styx, čekala, když neměli ještě otevřeno?
Že znásilňuji předlohu?
Ano, znásilňuji. Ale dělám jí krásné děti!
D.J.
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte čer 08, 2010 7:23 am

No, to je docela možné, že to bylo kvůli tomu. :s26:
:s2:
Styx
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Darkness deStination » čtv čer 10, 2010 6:36 pm

Sákryš, taky jsem se chtěla dovalit, ale nedaj mi dovolenou. :s8: Protože jsou u nás v práci paka. Dovolili zákazníkovi, že může najet na pevné objednávky a my přitom ještě nemáme stroj, potřebný k výrobě a tak to šolichám jako jediný člověk, co má oficiální povolení vyrábět na koleni (tedy ručně). Achjo, tak si to tam holky užijte a vzpomeňta si na mě. :s18:
Neboť moje cesta, stejně jako ta vaše, končí v temnotách
Darkness deStination
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod golux » čtv čer 10, 2010 7:53 pm

Chuděrko. To je tak, když je někdo nepostradatelnej, viď? :s7: To je pýcha i prokletí...
I am Golux. The only Golux in the world
golux
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 7:21 pm

Tak já hlásím, že budu moct dorazit. Mám neschopenku s neomezenýma vycházkama. :s4:
mollyz
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Rebecca Farah Altamirano » pát čer 11, 2010 9:36 pm

mollyz: teda to se někdo má a umí si to zařídit :s17: :s4:
No jinak já bych docela uvítala, kdyby se nějak napevno upřesnily stěžejní informace...jako v kolik, kde...popřípadě kam :s4: :s3:

Rebecca Farah Altamirano
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Manori » sob čer 12, 2010 12:38 pm

Takže jak tedy? V kolik teda u těch Tučňáků otevírají? Já musím být na univerzitě v 8, v 9. hod by mi měli říct, kdy příjdu na řadu....doufám, že dopoledne to zvládnem...takže nejspíš pak přesnější hodinu dám někomu na mobil echo. A jelikož pojedeme až ten další den, tak s úprkem nijak brzo z hospy nepočítám.
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Styx » sob čer 12, 2010 3:46 pm

Já mám takový dojem, že tu hospodu (s těmi skvělými steaky) otevírají v půl 12 (myslím, že D.J. to bude vědět přesněji).
Navrhuji tedy sraz tam, ve čtvrtek kolem poledne, co vy na to?
Styx
Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Manori » sob čer 12, 2010 6:44 pm

ok, jsem tedy pro :s1:
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

PředchozíDalší

Zpět na Srazy