ha, tak Styx ví, takže povede směr správné tučňáčí korýtko...
mollyz: jasně, já taky ještě nevím, jak a co...jak proletím u státnic, tak na příjmačkách nemám co dělat, že..
ale tak přijet přijedu...si když tak vylepšit náladu...
ale tak přijet přijedu...si když tak vylepšit náladu...
Máš na mysli ty samé? 
Manori píše:budeme, Meg..budeme...to se musi zaridit...ubytko někde..bud zas nekde na koleji...nabidli mi nejake zlevněne v ramci prijmacek, tak te musim protahnout jako rodinneho prislusnika pripadne![]()

takže si jasná sestřenka...
když by 2 noci nedali, tak holt to zkusíme jinde, není boha, aby se někde v Praze nenašlo volné lužko (a nebyl to Hilton:D )
Ale na 17. jsem si už vzala dovolenou 
A pokud opravdu nutně nevalíš dom, tak jsem pro..si uděláme malou dovču:) nezapomeň, že začíná aspoň chvilkový odpočinek;)..a třeba tam seženem sponzora na ten Hilton:)) si říkám, že část kolejí by měla být vypovězená, protože je zkouškový, takže by to pro ně neměl být problém..
To je v pohodě, my si poradíme..vždycky jsme si poradily..
Rebecca Farah Altamirano píše:Styx: já mám na mysli ty Tučňáky, kde byl ten původně "malý, soukromý" sraz s Darkness... Máš na mysli ty samé?
No a stejně se myslím jmenujou proto, že patřej jednomu člověku, nebo tak něco 

Protože jsou u nás v práci paka. Dovolili zákazníkovi, že může najet na pevné objednávky a my přitom ještě nemáme stroj, potřebný k výrobě a tak to šolichám jako jediný člověk, co má oficiální povolení vyrábět na koleni (tedy ručně). Achjo, tak si to tam holky užijte a vzpomeňta si na mě. 
To je pýcha i prokletí...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník