Taky to jdu na chvílu zabalit...jsem ko 
A díky Beuško, bylo to strašně fajn. Nějak mi ta Praha teď nesedí... 
to su ráda, že se vám u nás líbilo! - já nakonec spat nešla...no snad se dostanu do tří..ale teda takhle polospící-bdící sem už dlouho nebyla 
díky
Horečné diskuse o HP jsme už nějak vyčerpali, jak tak koukám.
Profesionály znám, chytli mě až na podruhé, ale chytli a tím ale končím...povídku si taky přečtu...mezi námi je víc těch epidemií - Prison Break, Surpernatural, Stargate, Zoufalky (o mé závislosti na seriálech ani nemluvě
), ale každého chytne něco jiného, sem tam se někdo chytí na nějaký známý seriál, řekne se vtipná historka, která dokáže pobavit i ostatní a schlus...HP jsme probíraly, shodly se na nepřesnostech, vytáhly pár scén, které nás chytly a nasmály se...takže tento úkol byl také splněn
Už jsem zbantovala i rodičovstvo, takže jak pojedem do Brna, tak tam určo zakotvíme...čišnk volááá

nebo alespoň k poslechu..
Ne, tohle chápu, navíc, je dost těžké vymyslet už něco originál z placu, proto mě nenapadaj ani žádné věci na povel na srazech....to radši nakreslím myš a splácám hybridní berušku.. 
Dokud mi nezacpete pusinku 
Margarit píše:Já jsem vymázlá úplně, takže já budu raději stále kecat, kecat a kecat kravinyDokud mi nezacpete pusinku
My tě máme takhle rádi.Manori píše:heh...no slysšt a vidět, jak si to rozdává s nějakým chlapcem, tak nás na Mýtince vezmeš pánvičkou, co?Ne, tohle chápu, navíc, je dost těžké vymyslet už něco originál z placu, proto mě nenapadaj ani žádné věci na povel na srazech....to radši nakreslím myš a splácám hybridní berušku..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník