Brno - Červenec 2009

Domlouvání srazů, vzpomínání na ně a velebení jich

Re: Brno - Červenec 2009

Příspěvekod Manori » pon črc 27, 2009 2:16 pm

A my děkujem, že jsme byli jak v bavlnce...jdu se taky vykoprtit do vodorovné polohy... :s4:
Nejkrásnější, co můžeme prožívat, je tajemno. To je základní pocit, který stojí u kolébky pravého umění. -Einstein-
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Margarit » pon črc 27, 2009 4:42 pm

Jojojojojo...bylo to skvělý! :s56: Taky to jdu na chvílu zabalit...jsem ko :s80:
„Život je to, co děláme, zatímco čekáme než umřeme.“ Řek Zorba
Margarit
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod golux » pon črc 27, 2009 7:25 pm

Já taky... a ne na chvíli, ale až do rána... :s80: A díky Beuško, bylo to strašně fajn. Nějak mi ta Praha teď nesedí... :s9:
I am Golux. The only Golux in the world
golux
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Beatrix » úte črc 28, 2009 12:25 am

:s18: to su ráda, že se vám u nás líbilo! - já nakonec spat nešla...no snad se dostanu do tří..ale teda takhle polospící-bdící sem už dlouho nebyla :s17:
„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt
Beatrix
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Eternity » úte črc 28, 2009 10:20 am

a já jsem ráda, že jsem vás viděla živé :s31: díky
"Kdo hledá řád, najde především hojnost chaosu. Chaos bude vždy vítězit nad řádem, protože je mnohem lépe organizován."
Proslulý filozof LI-Tin O´Wevidle (T.P.)
Eternity
Zasvěcenec Řádu

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, LoS, Příčná ulice

Příspěvekod golux » úte črc 28, 2009 7:57 pm

My jsme taky rády, že jsme tě poznaly... :s4:
I am Golux. The only Golux in the world
golux
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod D.J. » sob srp 01, 2009 9:21 am

Tak se zpožděním, ale přece, se musím taky rozplývat nad srazem. Nějak se nemůžu zbavit té děsné rýmy a právě se vykupuji psaním povídky svoje hříchy.

Špilberk byl moc pěkný. Jak u Amona na návštěvě se zastávkou v Severusově sklepení :s1:

Bylo moc prima vás zase vidět. Ale budu vás muset asi víc nakazit epidemií Profesionálů. :s13: Horečné diskuse o HP jsme už nějak vyčerpali, jak tak koukám.

Na těhlech srazech mám nejradši to, že člověk, pak když sedí u toho počítače a píše si někým, tak ví, že to jsou skuteční lidé, kteří opravdu existují. Nejvíc mě vždycky uvádí v úžas, když na sraz přijde něco nový, a dívá se na mě právě tak jako že ´tak on opravdu existuje, není to jen mýtus´ :s2:

Fotky budu dávat do kroniky až příští měsíc. Přešvihli jsme limit, neptejte se mě jak, a tak bych to stahoval celé věky.
Že znásilňuji předlohu?
Ano, znásilňuji. Ale dělám jí krásné děti!
D.J.
Site Admin

Příspěvekod Manori » sob srp 01, 2009 9:58 am

však fotky jsme si rozeslali mezi sebou, takže v klidu....
jo Profíci, mě nakazovat netřeba, ale jsem spíš ve fázi, kdy fakt znám každej díl zpaměti, takže v okamžiku, kdy si něco pustím, si to můžu předříkávat...což už ...no na houby...teď pro změnu louskám knížku...no, ale jinak nevím, ale hádám, že ostatních to nejni moc šálek kávy či čaje... já sama si občas nějakou povídku přečtu, ale že bych musela tenhle typ slashe vyhledávat...mi se prostě líbí ty náznaky, no....takže toliko k profíkům na srazu...
na bouřlivé debaty nedošlo o HP 7 jelikož jsme se při diskuze celkem shodli... stejně tak si myslím, že se dá podobně zapáleně bavit i o čemkoliv jiném... :s4:
jinak hospůdku musím taky pochválit, holky vybraly nadmíru dobře, takže ti, co nedolezli teda přišli o hodně a můžou tiše závidět...tak.
Nejkrásnější, co můžeme prožívat, je tajemno. To je základní pocit, který stojí u kolébky pravého umění. -Einstein-
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Margarit » sob srp 01, 2009 12:31 pm

Překvapivě opět souhalsím s Man :s2: Profesionály znám, chytli mě až na podruhé, ale chytli a tím ale končím...povídku si taky přečtu...mezi námi je víc těch epidemií - Prison Break, Surpernatural, Stargate, Zoufalky (o mé závislosti na seriálech ani nemluvě :s13: ), ale každého chytne něco jiného, sem tam se někdo chytí na nějaký známý seriál, řekne se vtipná historka, která dokáže pobavit i ostatní a schlus...HP jsme probíraly, shodly se na nepřesnostech, vytáhly pár scén, které nás chytly a nasmály se...takže tento úkol byl také splněn :s5:

Restaurace byla vážně výborná! Když si vzpomenu na ty mňamky, nooo prostě ňam :s13: Už jsem zbantovala i rodičovstvo, takže jak pojedem do Brna, tak tam určo zakotvíme...čišnk volááá :s13: :s2:
Margarit
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod D.J. » sob srp 01, 2009 5:38 pm

To víte, mám pocit, že mi nějak ujíždí vlak, co se tématů k hovoru na srazu týče. :s4:
Že znásilňuji předlohu?
D.J.
Site Admin

Příspěvekod Manori » sob srp 01, 2009 7:10 pm

c´mon...vždycky se najde nějaké téma k hovoru.. :s4: nebo alespoň k poslechu..
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Beatrix » ned srp 02, 2009 12:15 am

Tak tak...jen nevím esi bude číšník...esi ho pustím..a napadlo mě, že ač prison break miluju, tak slash o tomhle bych si určitě nepřečetla. nebo možná právě proto. sice ve vězení by se dalo vybrat, ale tohle téma se v mé fantasii už dost vyčerpalo - a kdyby mně někdo chtěl prznit Lincolna...bych asi plakala. :s8:
„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt
Beatrix
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Manori » ned srp 02, 2009 8:45 am

heh...no slysšt a vidět, jak si to rozdává s nějakým chlapcem, tak nás na Mýtince vezmeš pánvičkou, co? :s2: Ne, tohle chápu, navíc, je dost těžké vymyslet už něco originál z placu, proto mě nenapadaj ani žádné věci na povel na srazech....to radši nakreslím myš a splácám hybridní berušku.. :s4:
Manori
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod Margarit » ned srp 02, 2009 9:14 am

Já jsem vymázlá úplně, takže já budu raději stále kecat, kecat a kecat kraviny :s2: Dokud mi nezacpete pusinku :s39:
Margarit
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Příspěvekod D.J. » ned srp 02, 2009 12:28 pm

Margarit píše:Já jsem vymázlá úplně, takže já budu raději stále kecat, kecat a kecat kraviny :s2: Dokud mi nezacpete pusinku :s39:

Nezacpeme, nebo :s4: My tě máme takhle rádi.
Že znásilňuji předlohu?
D.J.
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned srp 02, 2009 3:25 pm

Manori píše:heh...no slysšt a vidět, jak si to rozdává s nějakým chlapcem, tak nás na Mýtince vezmeš pánvičkou, co? :s2: Ne, tohle chápu, navíc, je dost těžké vymyslet už něco originál z placu, proto mě nenapadaj ani žádné věci na povel na srazech....to radši nakreslím myš a splácám hybridní berušku.. :s4:

kdyby jen pánvičkou! bych si na vás vzala celou kuchyň včetně maďara! ;o)
Beatrix
Vyšší Zasvěcenec Řádu

Předchozí

Zpět na Srazy