D.J. píše:Neferet píše: Sem ale zvědavá jak vás poznam.
Je fakt, že tu vlajku jsem ještě pořád nenechal udělat, ale myslím, že nás je obecně dost těžké přehlédnout.
Taky jsem se při své první účasti srazu bála,ale opravdu se nemáš čeho bát

D.J. píše:Neferet píše: Sem ale zvědavá jak vás poznam.
Je fakt, že tu vlajku jsem ještě pořád nenechal udělat, ale myslím, že nás je obecně dost těžké přehlédnout.

Tiffany píše:D.J. píše:
Taky jsem se při své první účasti srazu bála,ale opravdu se nemáš čeho bát
Tak nás nelze minout.

), takže stačí, když podezřelá individua svlékneš z bundy...Rebecca Farah Altamirano píše: Hmm, a že bych si vzala i moje nový rukavice? Golux? Vezmeš si je taky?

Beatrix píše:A kdyby někdo byl čirou náhodou v Brně a chtěl jít na kafe, tak řvite! Klidně i před vánocema, když bude všude nechutno lidí.
Na sraz nemám kde vzít finance (respektive na cestu), ale ráda bych s někým někam vyrazila. Takže kdybys chtěla někam zajít, hlásím se

a když, tak jen na chvíli,protože mi má milá matka dnes oznámila,že jdeme ten den do národního divadla...moc mě to mrzí,protože jsem se na vás moc těšila,ale bohužel s tím nic neudělám 
Nakonec nikdo z nás neví dopředu, jestli mu tramvaj neujede nohy nebo jestli nechytne nějaký ten prasečák...
to už je lepší jít do Národního...Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník